Category: ‘Novosti’

Deseti salon fotografija “Minijature”

1. lipnja 2022. Posted by Administrator

Pod pokroviteljstvom Grada Belog Manastira, suglasno pravilima Hrvatskog fotosaveza i Pravilnika Salona fotografija “Minijature” Beli Manastir, Foto-kino klub “Baranja-film” Beli Manastir objavljuje natječaj za sudjelovanje na nacionalnom bienalnom desetom salonu fotografija “Minijature”.

Prihvaćaju se crno-bijele i fotografije u boji, svih stilova i procesa snimanja i obrade, a svaki autor može sudjelovati s najviše šest fotografija.

Sve ostale detalje natječaja možete saznati klikom na donju poveznicu.

X. salon fotografija “Minijature” 2022.

 

Maraton kratkometražnih filmova

20. prosinca 2021. Posted by Administrator

Obilježavajući 125. godinu rođenja filma, Dana Hrvatskog filmskog saveza te 40. obljetnice osnutka Foto-kino kluba “Baranja-film” Beli Manastir, 18. prosinca 2021. u dvorani Mikro-kina realiziran je filmski program pod nazivom “Maraton kratkometražnih filmova ‘21.”.

U projekciji su se našli filmovi stari 125 godina ( Zagreb film ), filmovi u produkciji Hrvatskog filmskog saveza te filmovi članova Foto-kino kluba “Baranja-film” Beli Manastir od prije 40 godina do današnjih dana.

Mikro škola medijske kulture 2020.

28. srpnja 2020. Posted by Administrator

18. i 19. srpnja 2020. godine, u ne svakidašnjim uvjetima, realizirani su programski sadržaji 12. mikro škole medijske kulture.

Pored već dobro znanih donatora (HAVC, Grad Beli Manastir, ZTK grada Belog Manastira) imali smo i jedno novo ime u organizaciji i realizaciji foto-radionice (Hrvatski fotosavez).

Na ovogodišnjoj radionici sudjelovalo je šestnaest korisnika projekta raspoređena u tri radionice ( fotografija, film – kamera i rad s kamerom te animirani film).

Radionice su predvodili iskusni mentori,  dugogodišnji vanjski suradnici na ovom i sličnim projektima, a rezultati radionica bit će vidljivi za koji dan na youtubeu, te na mrežnoj stranici Kluba.