Archive for: ‘studeni 2013’

Radionica digitalne fotografije

27. studenoga 2013. Posted by Administrator

Foto-kino klub “Baranja-film” Beli Manastir, pozivajući se na veliko zanimanje mladih ali i odraslih, 30. studenog 2013. s početkom u 9.00 sati organizira jednodnevnu radionicu (tečaj) digitalne fotografije, za početnike.

Svi koji žele naučiti nešto novo, fotografirati nešto zanimljivo…  ali i da fotografija bude solidna, neka dođu u subotu 30. studenog u prostorije Kluba na adresi Trg slobode 16a u Belom Manastiru.

Predavač tečaja je Dragan Francuz iz Fotokluba Valpovo. Sudjelovanje je moguće, svima od 7 do 77 godina, ali i iznad tih godina – u cijelosti je besplatno, a sudionici tečaja sa sobom moraju ponijeti svoj digitalni foto-aparat.

Dođite i nećete požaliti.

Beli Manastir na starim fotografijama

6. studenoga 2013. Posted by Administrator

Foto-kino klub “Baranja-film” Beli Manastir nakon punih pet godina zaključuje drugu fazu projekta “Beli Manastir … nekada i danas”.

U suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira, 8. studenoga 2013. godine u 18.00 sati, uoči Dana Grada Belog Manastira, u izložbenom prostoru Centra za kulturu, bit će postavljena izložba fotografija pod nazivom “Beli Manastir na starim fotografijama”.

Izložba je rezultat višegodišnjeg mukotrpnog rada na prikupljanju ljubomorno čuvanih starih fotografija Belog Manastira i okolice.

Vjerujemo da će izložene fotografije privući mnogobrojne znatiželjnike, te ih potaknuti na uspomene iz minulih vremena.

Izložba se može pogledati do 21. studenoga 2013. godine.