Archive for: ‘srpanj 2020’

Revija filmova podunavskih zemalja

28. srpnja 2020. Posted by Administrator

Deseta, ujedno i zaključna Revija filmova podunavskih zemalja – EU kinematografije održavat će se od 29. srpnja do 1. kolovoza 2020. godine.

Glavni dio Revije realizirat će se u atriju Etnološkog centra u Belom Manastiru (na otvorenom) te će svake večeri u 20:30 biti prikazana značajna filmska ostvarenja EU-kinematografije, perjanice brojnih filmskih festivala.

Popratni sadržaji održat će se u dvorani Mikro-kina, Izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira,

Mikro škola medijske kulture 2020.

28. srpnja 2020. Posted by Administrator

18. i 19. srpnja 2020. godine, u ne svakidašnjim uvjetima, realizirani su programski sadržaji 12. mikro škole medijske kulture.

Pored već dobro znanih donatora (HAVC, Grad Beli Manastir, ZTK grada Belog Manastira) imali smo i jedno novo ime u organizaciji i realizaciji foto-radionice (Hrvatski fotosavez).

Na ovogodišnjoj radionici sudjelovalo je šestnaest korisnika projekta raspoređena u tri radionice ( fotografija, film – kamera i rad s kamerom te animirani film).

Radionice su predvodili iskusni mentori,  dugogodišnji vanjski suradnici na ovom i sličnim projektima, a rezultati radionica bit će vidljivi za koji dan na youtubeu, te na mrežnoj stranici Kluba.