Category: ‘Foto’

Izložba fotografija “Bajke Gorskog kotara”

14. srpnja 2015. Posted by Administrator

Izložba Hrvatskog fotosaveza – Plod radionice s djecom i mladima, u okviru suradnje Kluba sa Savezom, postavljena je i dostupna je javnosti od 13. srpnja 2015. u Izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira.

Izložba se može pogledati do 26. srpnja 2015.

6. salon fotografije

4. studenoga 2014. Posted by Administrator

Pozivamo vas na otvorenje 6. salona fotografije koje će se održati 10. studenoga 2014. godine s početkom u 18.00 sati u izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog manastira.

Izložba V. salona fotografije minijatura

14. studenoga 2012. Posted by Administrator

Uoči Dana Grada Belog Manastira 8. studenog, u Izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira, svečano je otvoren nacionalni bienalni 5. Salon fotografije minijatura Beli Manastir ’12.

Svečanoj prigodi nazočni su bili brojni autori iz Zagreba, Vukovara, Valpova, Osijeka, … Belog Manastira kao i brojni uzvanici poput čelnih ljudi Hrvatskog fotosaveza i Grada Belog Manastira.

Nakon uvodnih riječi Dežea Kučere, ispred organizatora, Foto-kino kluba Branja-film Beli Manastir, obrazloženje odluka Ocjenjivačkog suda dala je gospođa Dajana Prekodravac, magistrica edukacije likovne kulture.

Nakon iscrpne analize primljenih fotografija Salona, skup je pozdravio gradonačelnik Grada Belog Manastira g.  Ivan Doboš te je 5. Salon proglasio otvorenim.

Uslijedila je podjela nagrada 5. Salona, prema odlukama Ocjenjivačkog suda.

Izložba je dostupna javnosti do 30. studenoga, a nakon toga se seli u Valpovo gdje se postavlja prigodom Dana grada Valpova, početkom prosinca 2012. godine.

Koristimo prigodu da čestitamo dobitnicima nagrada i da sve zaljubljenike u fotografiju pozovemo na naredni susret 2014. godine, u isto vrijeme i na istome mjestu.

 

 

V. salon fotografija minijature

5. studenoga 2012. Posted by Administrator

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na svečano otvorenje nacionalnog bienalnog V. salona fotografije minijature 2012. godine povodom Dana grada Belog Manastira.

Otvorenje će se održati u izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog Manastira 8. studenoga 2012. godine u 18 sati.

Izložbu su omogućili: Grad Beli Manastir, Hrvatski foto savez Zagreb, ZTK grada Belog Manastira i Društvo pedagoga tehničke kulture Beli Manastir.