Archive for: ‘siječanj 2023’

Izložba fotografija “Kontrasti”

23. siječnja 2023. Posted by Administrator

U velikoj galeriji Centra za kulturu Grada Belog Manastira, u organizaciji FKK “Baranja-film”, Hrvatskog fotosaveza i Centra za kulturu Grada Belog Manastira, bit će postavljena izložba pod nazivom “Kontrasti”.

Radovi postavljeni na izložbi pregled su odabranih fotografija nastalih na dječjim fotoradionicama Hrvatskog fotosaveza i Foto-kino kluba “Baranja-film” održavanih u Dalmaciji i Baranji.

Izložba će biti otvorena u petak 27. siječnja 2023. godine u 19.00 sati.

Veselimo se vašem dolasku.

 

Projekcija filma povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve holokausta

20. siječnja 2023. Posted by Administrator

Povodom Međunarodnog dana sjećanja na žrtve holokausta, u Mikro-kinu belomanastirskog Foto-kino kluba “Baranja-film” organizira se filmski serijal sa tom temom, a zahvaljujući suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj, prva projekcija bit će španjolski film ”Anđeo iz Budimpešte”, redatelja Luisa Oliverosa, i snimljenog prema istinitom događanju.

Film je snimljen 2011. godine, traje 107 minuta, a u filmu glume Francis Lorenzo, Janos Ban, Sari Herrer, Ana Fernandez, Ivan Fenyö, te drugi.

Projekcija filma ”Anđeo iz Budimpešte” održat će se u Mikro-kinu belomanastirskog Foto-kino kluba “Baranja-film” (Trg Slobode 16A) u subotu (21.1.2023.) s početkom u 19.00 sati.