Category: ‘Program’

Dvomjesečni program Mikro-kina

4. travnja 2022. Posted by Administrator

Dragi prijatelji,

Pored povremenih najava u medijima za pojedine programe i filmske manifestacije na web-stranici Kluba, donosimo kvalitetniji dvomjesečni uvid u sadržaje koje nudi prikazivački program Kluba s mnoštvom popratnih i zanimljivih informacija.
Vama koji nas pratite i posjećujete poznato je da su redovne projekcije subotom od 19:00 sati, odnosno od 20:00 sati od travnja, dok se zasebni programi priređuju i ostalim danima u tjednu.

ULAZ NA SVE PROJEKCIJE JE SLOBODAN!

Nastavno donosimo nekoliko najava iz programa za ožujak i travanj.

Dvomjesečni program Mikro-kina

 

Dvomjesečni program Mikro-kina

19. siječnja 2022. Posted by Administrator

Dragi prijatelji,

Dolaskom 2022. godine uvodimo i mi novine po pitanju promidžbe programskih sadržaja MIKRO-KINA. Pored povremenih najava u medijima za pojedine programe i filmske manifestacije na web-stranici Kluba, donosimo kvalitetniji dvomjesečni uvid u sadržaje koje nudi prikazivački program Kluba s mnoštvom popratnih i zanimljivih informacija.

Vama koji nas pratite i posjećujete poznato je da su redovne projekcije subotom od 19:00 sati, odnosno od 20:00 sati u ljetnom razdoblju, dok se zasebni programi priređuju i ostalim danima u tjednu.

Za početak donosimo više podataka o programu filmskih projekcija u siječnju i veljači.

Filmski program u mikro-kinu

14. studenoga 2012. Posted by Administrator

od 15. do 16. studenoga 2012. godine u prostoru mikro-kina na adresi Trg slobode 16a, možete uživati u zanimljivom filmskom vikendu:

četvrtak, 15. studenoga
19:30 “Ne znam kako joj uspjeva”
američka romantična drama, obiteljski
redatelj Douglas McGrath
u glavnim ulogama: Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan

petak, 16. studenoga
19:30 Festival jednominutnog filma – Požega ’12.
projekcija 60 odabranih filmova festivala u nazočnosti direktora festivala g. Željka Baloga i članova GFR Požega.

Međunarodni dan animiranog filma

31. listopada 2012. Posted by Administrator

baltazar1 U okviru programa obilježavanja Međunarodnog dana animiranog filma (animacije) priređuje se zanimljiv program u dvorani Mikro-kina.
Naime, ova godina je Vukotićeva i red je da se prisjetimo značajnog doprinosa ovoga autora razvitku animacije na našim prostorima.

U okviru filmskog programa uredit će se projekcija nekolicine filmova Dušana Vukotića, kao i program animiranih filmova Videokluba MURSA iz Osijeka, nastalih u razdoblju od 2007. do 2012. godine na brojnim radionicama i studiju Kluba, pod budnim okom voditeljice Nataše Dorić.