Archive for: ‘studeni 2014’

Večer fotografije u Knjižnici

24. studenoga 2014. Posted by Administrator

Gradska knjižnica Beli Manastir, Središnja knjižnica Mađara u RH, FKK “Baranja-film” Beli Manastir i Centar za kulturu Grada Belog Manastira pozivaju vas na Večer fotografije 26. studenoga 2014. u 17.30  (u Gradskoj knjižnici Beli Manastir)

– predavanje o fotografiji (Dragan Francuz)
– razgovor o fotografskom umijeću
– dodjela nagrada za Foto-književni izazov

Svi su pozvani. Čekamo vas!

 

Druženje za pamćenje

20. studenoga 2014. Posted by Administrator

Fotoklub Valpovo i UŠR “Podravac” Bistrinci, organizirali su foto izlet “Drava” za članove Fotokluba Valpovo i goste iz Foto-kino kluba “Baranja film” Beli Manastir.

Nastavak je to dugogodišnje suradnje s fotografima iz Belog Manastira, a ujedno i uzvratni izlet baranjcima za njihovu foto radionicu “Berba grožđa”.

Okupili smo se na izletištu “Drava” u Bistrincima i međusobno upoznali s domaćinima i gostima. Dobrodošlicu su nam priredile i “Babuške” s toplim lepinjama. Slijedila je vožnja čamcima a zatim odlazak na gradilište mosta kod Petrijevaca (koridor 5c) te u posjet prirodnim ljepotama koje su fotografski atraktivne.

Uslijedio je ručak uz pjesmu i druženje te uskoro slijedi dogovor za ponovno druženje.

Zahvaljujemo se i ovim putem našim domaćinima na odlično organiziranom druženju.

6. salon fotografije

4. studenoga 2014. Posted by Administrator

Pozivamo vas na otvorenje 6. salona fotografije koje će se održati 10. studenoga 2014. godine s početkom u 18.00 sati u izložbenom prostoru Centra za kulturu Grada Belog manastira.