Archive for: ‘srpanj 2017’

Mikro ljetno kino ’17.

13. srpnja 2017. Posted by Administrator

U vrijeme vrućih ljetnih noći, članovi Foto-kino kluba “Baranja-film” u suradnji s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira, što u dvorani Mikro-kina, što na otvorenom prostoru, priređuju projekcije filmova pod
nazivom mikro LJETNO KINO ‘17.  u vremenu od 14. srpnja do 04. kolovoza 2017.god. – tjedno po jedan film.

Na programu su filmovi iz ponude distributerske kuće Discovery film & video Zagreb:

– LAJAVA BUNTOVNICA
– ŽIVOT NA KOCKI
– JA, DANIEL BLAKE
– KRALJICA PUSTINJE

Ulaz je slobodan!

Portret grada – Šibenik

7. srpnja 2017. Posted by Administrator

U okviru programa međunarodne suradnje između pobratimljenih gradova Belog Manastira i Mohača, 28. lipnja 2017. ostvarena je izložba fotografija u Galeriji Grada Mohača.

Članovi Foto-kino kluba “Baranja-film” Beli Manastir za ovu prigodu osigurali su izložbu fotografija Hrvatskog fotosaveza pod nazivom PORTRET GRADA – ŠIBENIK.

Izložbu čini šeztdesetak fotografija u boji, u izložbenom formatu 40 x 30 cm, na kapafiks podlogama. Fotografije su nastale u okviru foto-radionica za djecu i mladež u organizaciji Hrvatskog fotosaveza o znamenitostima grada Šibenika.

Izložbu je otvorila zamjenica gradonačelnika Mohača Erika Kovacsne Bodor u nazočnosti brojnih gostiju, predstavnika Grada Belog Manastira i Foto-kino kluba “Baranja-film” Beli Manastir. Izložene fotografije krasit će zidove Galerije Grada Mohača sljedeća dva mjeseca.