Ne propustite pogledati!

18. rujna 2013. Posted by Administrator

Najbolje sa 3. Revije filmova podunavskih zemalja uskoro u Mikro-kinu.

Groznica 3. revije filmova podunavskih zemalja je završena. No, neki od najboljih naslova prikazanih na reviji moći će se pogledati u Mikro-kinu već ove jeseni.

“Rimu s ljubavlju” – komedija u duhu Woodya Allena, u ulozi frustriranog režisera opere koji dolazi upoznati zaručnika svoje kćeri i slučajno otkriva nevjerojatno darovitog pjevača koji zapravo nikad nije nastupao.

“Tvrd orah” – dobitnik brojnih nagrada. Kriminalistička drama o Michaelu 15-godišnjaku koji s mamom iz berlinskog otmjenog kvarta preseljava se u predgrađe, pronalazi novu ekipu, ali i nove probleme.

“Slomljeno krilo” – najnoviji dokumentarni film Petra Krelje, nastao u produkciji Hrvatskog filmskog saveza. Film govori o Terezi, vlasnici krojačkog salona, koja se silom prilika morala prispodobiti siromašnoj klijenteli naselja Zapruđe. Tereza je – osjećajna kakva jest – otvorila vrata svoga salona i onim brojnim nesretnim ženama sa stubišta koje su stjecajem životnih okolnosti ostale posve same i koje su u Terezi našle suosjećajnu slušateljicu i sugovornicu …

Comments are closed.